14 mai - Blogger i klogger

Våknet lys våken kl. 6 i dag - går det an ? 
Frokost og tur med hundene som vanlig. 
Bubbles beundrer innkjøringen til marinaen som var flaggpyntet. Flotte store nyklipte plener å gå tur på - men da vi forlot stedet oppdaget vi en hundepark rett over veien som vi ikke hadde lagt merke til - sikkert 10 mål med inngjerdet område hvor 3 hunder løp og lekte. Det får vi få med oss neste gang vi kommer hit. 
Drømmeforhold for bobilkjørere i dag. Lett skyet og nesten ikke trafikk. Vi hadde tenkt oss til et sted som heter Holdorf i Tyskland, der er der overnatting med kro med tysk øl og dyrlege med god parkering. Men det er tidlig på dag og drømmeforhold på veiene så vi bestemmer oss for å satse på Nederland denne gangen. 
Utpå kvelden stopper vi på en kombinert stellplass/campingplass og der er det fullt ! Likså greit gjerne - bare gaulingen fra 200 unger på en kjempetrampoline fikk blodtrykker til å stige merkbart. Mer steg det da vi klok av skade ikke kjørte til, men ringte det neste stedet i boken - fullt ! Nå var vi trett og lei og begynte å få litt panikk - er hele Holland på Kristihimmelfart/grodag ferie ???? 

Heldig vis fikk vi napp neste forsøk - et sted litt i huttaheiti (i den grad noe sted i tettbefolkede Holland er huttaheiti). Så da havnet vi i Maasbommel. Veien blir til mens du går her i bobilverden. 

Sol 16 grader og utsikt over åkre - hva mer kan en trøtt landeveisfarer ønske seg.
Her var sauene en flott gylden farge - nesten samme som Bubbles. 
Morgendagens store oppgave blir å finne en veterinær - bare de ikke har tatt Gro-dag !Kommentarer