Torsdag 16 oktober - På Karlsbroen - såvidt

Heldigvis våknet Ray feberfri i dag morges så vi fikk anledning til å ta en titt på byen. Våknet dog til regn så vi tok det med ro. 
I spisesalen var det full engelsk forpleining så da var der en som kviknet til liv - til og med engelsk te ! 
Til vår store glede hadde det sluttet å regne da vi kom ut fra hotellet. Det er bare 5 min ned til sentrum men vi klarer å gå i motsatt retning og surrer rundt en halv time før vi er nede på torget. Som om vi ikke hadde liten nok tid som det var. Men vakkert var det jo. Og herlig bil-fri. Så stod vi da som tente lys på torget og ventet på at klokken skulle bli ett og alle apostlene skulle komme til syne.......

Ellers må vel Praha ha verdensrekord i gullsmedbutikker - det meste som sto utstilt var ikke vår smak akkurat. Heller ikke vår smak all nipsen de hadde i glassbutikkene som det var en haug av.

Dagens selfie tok vi på Karlsbroen. Ikke så lett å se kanskje. 

Først på veien tilbake til hotellet fant vi butikker vi kunne handle i ; C & A, M & S og Debenham ! Men det er jo ikke derfor du reiser til Praha akkurat ! Ikke hadde vi tid heller. 

Tilbake på hotellet var resepsjonen full av støyende mannfolk som sjekket inn. Og over alt surret hørte vi tydelig: " Eg ska ha en svittæææ altså !" Akkurat i slike øyeblikk er det deilig å kunne slå over på Oxford engelsk å late som du aldri har sett dem.

Så var det videre med somletog til Berlin hvor vi kunne innta ankerdrammen kl. 20.30. 

Kommentarer