Søndag 5 oktober - Vi ankommer 4711


Nydelg frokost på Hotel Ansgar. Kommer så på 1.klasse toget og bedre kan det ikke bli: deilige seter, masse plass, gratis wifi, gratis vann, aviser og gratis frokost. ! Så Ray spiser frokost en gang til ! Vi hadde det helt fantastisk og kjempehyggelig konduktør som snakket så tydelig dansk at selv Ray forstod. Vi vitset om at vi skulle kapre toget til resten av turen ! Og det skulle vi gjort for i Fredericia måtte vi over på tysk tog som vi egentlig bare kan gi betegnelsen "grei nok". 
Så var det Hamburg neste. Nå måtte vi kjøpe plassbillett til Køln og det var ikke lett og damen i luken forklarte at det var lang- helg i Tyskland fordi de feiret at det var 25 år siden Berlinmurens fall. 
Så da fikk vi plutselig 3 timer i Hamburg. Greit nok. Fint vær for en liten spasertur.
Så ble det 4 timers togtur til Køln. Veldig forvirrende da vi kom ut fra stasjonen. Vi visste at hotellet var i nærheten men det var mørkt så vi tok en taxi til 6 euro ! 
Gav ham 10 hadde litt dårlig samvittighet !  Så gikk vi ut for å spise, italiensk restaurant ved siden av hotellet. Der ble jeg tiltalt som "signora" og de tente lys på bordet. Kan man ha det bedre på 4711 ?    

Kommentarer