Onsdag 8 oktober - Paris by night

Hadde igrunnen mange planer for i dag men våknet til regn så dynen syntes veldig behagelig. Langt utpå formiddagen før vi kom oss avgårde. Dro til Gare de Nord jernbanestasjonen for å ordne plassreservasjoner til Roma som ikke NSB kunne gjøre men det var like håpløst her. Det nærmeste vi kom var billetter til Nice så det blir vår neste destinasjon. 

Så hadde vi lunch på en økologisk kafe på Montmatre før vi returnerte til hotellet og tilbrakte flere timer med å booke videre biletter og hotell. Forsøk å booke et billig hotell Roma  2 dager frem i tid på en weekend så kan du se hvor mange muligheter du har !!! Det ble mildt sagt mye dyrere enn vi hadde tenkt men nå får vi se hva vi får. 
Så gikk vi bort i gaten og hadde en aperitif (halve prisen av gårsdagens i sentrum ) før vi tok en taxi til Seinen og kveldens store evenemang - cruise på elven med 3 retters gourmet middag 
med levende musikk. 
Det er jo en sånn her turist-greie men det var en fantastisk opplevelse og verdt hver eneste 99 euro. 
Alt var inkludert så vinen fløt og stemmingen var høy  - kom vel med da Mona måtte ta styringen og kontrollere drosjekøen på kaien. Her var det mange som hadde mye å lære av en helnorsk fergebillettør ! 

Flott kveldscruise på Seinen !

Kommentarer