Mandag 6 oktober - med lynets hastighet

Etter den søte kløe kommer den sure svie. Mona oppdaget ved avreise at omslaget til mobilen måtte ha blitt gjenglemt på restaurant o'sole mio i går kveld da vi tok bilde. Inni var bankkort og sertifikat . Løp over til restauranten men de åpnet ikke før senere på dagen. Hysterisk telefon til DNB - den tredje i år ! Tror de kjenner meg der nå. Så nå må Ray betale for alt med sitt kort. Every cloud has a silver lining ! 
Så var det tog til Brussel. NSB hadde klart å få oss plassert i en Stille sone. Skal alt gå gale i dag ? Mona holde munn i 2 timer ? 
Så var det togbytte i Brussel til det franske hurtigtoget Thalys for siste 1,5 times etappe til Paris. 
Og det gikk unna - Mona fant det litt turbulent men ble nå vant til det etterhvert. 
Så ankom vi Paris i regn og laaaaang drosjekø på Gare du Nord men det gikk radig unna. Vi hadde bare en kort kjøretur til Timhotel Montmartre hvor de fant ut at de ikke hadde noen reservasjon fra oss ! Og vi som hadde betalt alt på internett. Men de hadde et ledig rom som vi fikk men måtte gi dem kredittkortet vårt. Så vi må finne ut om vi er blitt svindlet. Hva mer kan gå gale i dag ? 
Så kom vi opp på rommet som vi hadde sett så fine bilder av på internett. DET må ha blitt tatt med eiendomsmeglerkamera ! Fant ut at rommet var akkurat på størrelse med bobilen så vi følte oss jo litt hjemme egentlig. Vi var trøtt og kald, Mona var blitt litt snørret, så vår første kveld ble tilbrakt surfende og tv titting under pleddet. Men tilslutt i 9 tiden drev sulten oss ut på gaten og her var det sannelig masse restauranter å velge mellom ! Siden det var så sent fant vi en liten kro hvor vi bare kunne spise 2 retter. 
Så kvelden ble avsluttet med biff/ crepe og andelår/is. Skylt ned med deilig fransk vin naturellement. På veien hjem stakk Mona innom hjørnebutikken for å kjøpe fersk melk og forsøkte å brilliere med fransken sin . Repeterte flere ganger hvorpå ekspeditøre til slutt sa: "do you mean milk ?". 

Gratis vin - gratis delikate snacks - gratis wifi - deilige seter - this is the way to travel ! 

Kommentarer