Torsdag 3 april - Tidenes våteste biltur

Våt avreise fra Bonterra Park
Tidlig oppe og skrekk og gru - regnet har virkelig satt inn for fullt. Glad vi gjorde alt ferdig i går og bare kan dra av gårde i dag etter hundelufting. Det går greit i begynnelsen, men etter en tid regner det så kraftig at vi må sette på tåkelysene og redusere farten til 80 km. Det høljer og høljer. Vi lurer på hvordan det kommer til å se ut på neste campingplassen.

MÅÅÅÅ vi virkelig reise - jeg som hadde 
fått ny kjæreste (sauehunden Beau) og her 
som det er så fint for hunder ? 
Hundene får ikke være løs i bilen når vi
kjører - de er i bur under bordet.
Selv om vi har god tid kjører vi på betal-motorveien. Fra Benicassim til Barcelona er det ca. 200 km, en ca. 2,5 timers kjøring. Det kostet 27 euro. Om det er dyrt eller billig vet vi sannlig ikke. Bergen - Geilo og vel 200 kr i bompenger - er det noe vi hadde akseptert hjemme ? Kanskje hvis det hadde vært en fire felt motorvei……


Vi skal til en campingplass som heter Les Medes på Costa Brava, i en liten by som heter L'Estartit. Stedet ble anbefalt oss av en skotsk ektebar med to gjeterhunder som vi traff på hundejordet. Så nå er vi spent.

Vi tar inn på stedet og det er nokså folketomt, men damen i resepsjonen er hyggelig nok. Så vi finner oss en plass og ankrer opp. Og vi trodde det hadde regnet mye før på dagen - men det er nå det virkelig begynner ! Det tordner også. Himmel og hav. Sent på kvelden gir regnet seg noe og når vi ser ut er campingplassen nesten oversvømmet. Her er det bare å få på gummistøvler når vi skal ut å tisse.

Midt på natten våkner vi av at vinden har tatt seg opp, hele vognen vugger og parabolen dunker mot veggen. Så Ray må ut i slåbrok midt på natten å legge den ned på bakken så vi får nattero. Bobillivets gleder er mangfoldige ja.

Og jøye meg som det regner her da……...

Kommentarer