Tirsdag 8 april - Frankrike kaller

Route des vins - her er det bare å
følge skiltene !
Tar en langsom avreise fra L’Estartit i dag. Støvsuger og den slags. Regningen kom på 30 euro pr. dag – litt mer enn vi er vant med, men det er jo en fin campingplass.

Kjører i 2 timer i overskyet vær over grensen til  Frankrike til lilleputt byen Banyuols-sur-mer. Tar inn på byens eneste campingplass – den så velkjente ”Camping Municipale” – her er prisen den halve (15 euro) og standarden deretter. Men heldigvis er ikke det så farlig når du har bobil – du kan bruke dine egne fasiliteter.  Tar en runde rundt på campingen og sjekker bak på alle bobilene – og ja -  hadde rett – vi er de eneste utlendinger her – alle de andre gjestene er franske !


Her er ingen internett og så å si null dekning på parabolen  - men den har et Carrefour supermarked rett over veien og en enorm vinkjeller med smaks-tilbud rett oppi veien så vi skal nok overleve. Fra i morgen av. I dag har vi fastedag. 5-2 dietten ruller videre selv om vi er i Frankrike – vi er helt yr når vi tenker på hva vi har å ta igjen i morgen !

Mona og hundene tar en liten svipptur ned til havnen om kvelden, det er overskyet men tørt - nå gleder vi oss til morgendagen !

Ruby synes Banyouls - sur - mer fortjener full salutt inn i solnedgangen !

Kommentarer