Søndag 6 april - Creme Catalan

Søtt møte med hunden som holder til i resepsjonen
Vet ikke hva han heter men Ruby tror absolutt det
kan være "Don Juan" 

Søndag i dag. Mona åpner friskt med en tur i svømmebassenget og kommer sjokket tilbake. 

Får vi havari midtfjords kommer hun til å bli ved vraket - ikke legge på svøm mot land nei. Trodde hun var litt sprek men etter 100 m i bassenget gjør det så vondt i armene at hun må gi opp. Det var direkte pinlig. En gammel tysk kjerring svømmer der når hun kommer, fortsetter å svømme mens Mona svømmer, dusjer og tørker håret. Fremdeles plasker kjerringen i vei. Ja ja.

"Engelsk" frokost
Til  tross for  strålende vær tilbringer vi dessverre hele morgenen inne over en svært laaaaang frokost med tilhørende TV. Det er et av Ray sine yndligsprogrammer - The Andrew Marr show - et politisk talk show kan vi vel kalle det.

Etterpå insisterer Maggie på tur og vi spaserer ned til stranden og begge hundene får vasset litt og kost seg. Det er så store bølger at de tør ikke legge på svøm. Grunnen til at de fikk lov å vasse i sjøen er at her på campingen er det "Hunde-Spa" kaller de det - et badekar m/ dusj for " Los Animales". Så da er det rett i dusjen når vi kommer hjem. Det er en rampe opp i badekaret og der nektet de å gå opp - men de farer ned med full fart når de er ferdig ! Hva er det med rent vann så er så forferdelig ?


Hele restauranten for oss selv
Restauranten har stengt i kveld men har åpent til lunsj i stedet. Vi har ingen middag på lager så vi går og spiser lunch men blir vel egentlig skuffet når vi er de eneste gjestene. Vel er det lavsesong, men likevel. Nå har vi fått øynene opp for en ny liten godsak: Creme Catalan, det er den spanske varianten av Creme Bruleè og kommer som et valg på 3-retteren. Så da var jo ikke valget så veldig vanskelig…….

Creme Catalan og Cafe Cortado 
http://www.godt.no/#!/oppskrift/427/creme-catalan

Resten av dagen er det daffing på terrassen før vi igjen trekker inn om kvelden for å se på regattaen på Themsen mellom Oxford og Cambridge, der favoritten Oxford vinner overlegent.

Så begynner i ny serie på BBC som Mona koser seg med: krig, drama, kjærlighet…….. håper den kommer på NRK:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Crimson_Field

Kommentarer