Mandag 7 april - Hasta la vista

Siste dag i Spania feires med spansk chardonney og
litt "snacks" på terrassen. 

Sånn er det med anbefaleringer fra andre. Dette stedet var anbefalt av noen skotske hundeeiere vi traff i Benicassim men (igjen) var ikke dette det rette stede for noe lengre opphold for oss. 


Det er vel en av de fineste campingplassene vi har vært på. Her er koselig restaurant, svømmebasseng og et toalettanlegg som får oss til å klø i fingrene etter å pusse opp hjemme. Noe det flotteste vi har sett. Og akkurat passelig størrelse. Men vi er strandet på en åker en halvtime fra "byen" og den byen er ikke vår smak.

Her er riktignok ingen høyblokker, men hele bebyggelsen langs stranden består av ca. 4 etasjes leilighetsbygg som på denne årstiden står omtrent tomme. Fin strand og alt det der, men liksom ikke slik postkort idyll som vi ønsker å finne.

Så i morgen bærer det videre. Dette er vår siste dag i Spania.

Bare Maggie får klatre i et tre hver dag er hun lykkelig
Er det noen mus på denne åkeren egentlig ?
Det er nydelig vær og før det blir for varmt tar Mona og Maggie en tur rundt i nabolaget, langs åkrene. Ruby blir mer og mer vanskelig å få med på tur, vi håper det er innbilt svangerskap hun har fått og ikke noe mer alvorlig. Er lykkelig nok bare hun får være hjemme. Om hun tror hun er drektig eller om hun allrede har født har vi ikke helt klart å bringe på det rene foreløbig.

Mona elsker valmuer

Kommentarer