Fredag 4 april - Here comes the sun

Resepsjonen 

Våkner til sol og knall blå himmel i dag. Så fort forandrer det seg her på disse kanter. 


Mona og hundene spaserer ned til byen - det er langt - vi bruker 45 minutter hver vei så det blir en bra tur. Når vi kommer hjem er vi glad vi kan tilbringe resten av dagen på campingplassen. Hundegården rigges opp og vi slapper av i solen.

Her er både utendørs og innendørs svømmebasseng
Om kvelden spiser vi på restauranten her. Koselig liten restaurant med 8 små bord, hvorav 3 er besatt - alle av briter + oss da.

Vi diskuterer dette litt og når vi tenker oss om er det sjelden vi ser tyske og nederlandske (som er blant de to mest tallrike camping - nasjonene) restaurantgjester.
Har de mindre penger enn oss - eller liker de ikke den spanske maten ?

Ikke vet vi. Men vi fikk et utmerket måltid til 11 euro. Da var ikke vinen til 5 euro !!!  - heller ikke kaffen til 2 inkludert.

Ved hjelp av en usedvanlig hyggelig og engelsksnakkene serveringsdame fikk vi nå endelig lært oss hva den kaffen heter som vi liker : Cafe Cortado:
Da var det bare å rulle ut markisen

Café cortado er en spansk kaffedrikk. «Cortado» kommer av spansk og portugisisk «cortar» (å skjære), og tillages av espresso og varm melk 1:1.
En cortado er en mellomting mellom italienernes caffè macchiato og franskmennenes café crème. Espressoen lages først i koppen, så steames melken til en fyldig konsistens (men det skal være lite eller ingen melkeskum), før den helles forsiktig i espressoen.
Sammenlignet med en cappuccino er en café cortado mindre, mørkere -og uten cappuccinoens melkeskum-lag. (Wikipedia)
Blir det for varmt må hundens være inne i bilen - den holder seg deilig og avkjølt hele dagen.Kommentarer