Søndag 23 mars - Togtur på bøljan blå

I dag var det tidlig avreise fra København med kurs for Rødby -Puttgarden . En ferge vi ofte har tatt med bobil. Hadde regnet med å bli sparket ut med pikk og pakk men den gang ei. Vi rullet ombord - dette har jeg aldri fått med meg før.
Det var sol og fint på sjøen men jeg trakk inn på duty-free'en under påskudd av at jeg hadde glemt å ta med body-lotion. Det kostet meg 1000 kr og et utvalg av produkter. Men nå skal jeg bli både ung og vakker.
I Hamburg kom dagens adrenalin kick. Det var 8 minutter transfer til neste tog - fra perrong 5 til 14 og komduktøren informerte meg om at de var på forskjellig plan. Og vi kom inn 4 min forsinket. OMG!Da jeg sto ved døren og ventet på at toget skulle stoppe kom jeg i snakk med en tysk jente som også skulle med samme tog og hadde reist der før. Follow me - sa hun og vi løp opp to trapper, bortover en lang bro og ned to trapper og der sto toget. Da følte mormor med ryggsekken seg sprek !
Da var det deilig å kunne synke ned i togsetet, få servert en kopp kaffe og ta frem strikketøyet !


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer