Torsdag 15 august – Cream Tea


I Dulverton ønskes hunder velkommen overalt

I dag har vi kun 30 km å kjøre – fra den ene delen av Exmoor til den andre. Vi hadde trodd det var omtrent som å kjøre over Hardangervidden, men veien hadde for det meste trær på begge sider så det var lite å se. I tillegg var den smal og svingete i dag igjen.

Er ikke dette en Norfolk da ?
Men da vi kom frem til dagens endepunkt – den lille landsbyen Dulverton ble vi gledelig overrasket. Flott liten campingplass midt i landsbyen med elven som nærmeste nabo og masse små butikker og cafeer i landsbyen. Og flere puber. Kanskje litt vel mye turist-aktig men helt greit egentlig. 

Og nesten alle som er her på campingplassen har hund – for dette er en hundevennlig landsby – her får hunder komme inn både på puber og kafeer. Vi lar dog Maggie være hjemme da vi går ut og har feriens første Cream Tea.
Det er altså scones, clotted cream og syltetøy. Vet ikke helt hva clotted cream er på norsk, en blanding av kremfløte og rømme kanskje ? Helt himmelsk uansett.

Om ettermiddagen får Maggie en god tur langs elven hvor hun får kose seg med å luske på endene. Det har vært en del regn i dag, men det skal visst bli bedre i morgen.

Cream Tea - en typisk "West Country" spesialitet
Endelig fikk Maggan drive sin yndlingshobby: Luske på ender

Kommentarer