Tirsdag 6 august - Landeveien fatt

På plass i Chichester
The Leafy Lanes of Surrey

Nok en nydelig dag - passelig et par og tyve grader - og i dag skal vi forflytte oss fra Chertsey i Surrey til Chichester i West Sussex. 

Det er en kjøretur på 1,5 time. Akkurat passelig. Siden det er så kort avstand finner vi ut at vi skal unngå motorveiene i dag og kjøre på vanlig landevei i stedet. Underveis håper vi å finne en butikk hvor vi kan handle litt kolonialvarer.

Vi kjører gjennom veiene som er så typisk for Surrey - The Leafy Lanes of Surrey - det vil si at veien er kledd med trær på begge sider av veien, ofte er trærne så høye og tette at de vokser sammen over veien slik at det er som  å kjøre i en
Klar for å rusle rundt i Haslemere
grønn tunnell.

Litt trangt er det en del steder for bobil, må innrømme det. Mona synes ikke alltid det er like festlig å sitte i passasjersetet med alle bilene som passerer på hennes side av bilen. Ray sier at eneste bilen som duger for disse veiene er en toseters MGB.

Vi stopper i den idylliske lille småbyen Haslemere. Her fant vi parkering utenfor et Waitrose supermarked. Før vi handler tar vi en spasertur rundt i gatene og drikker cappuchino på kafè.

Så bærer det avgårde igjen forbi
Shop till you drop -
fyll handlvognen med
alt hva hjertet begjærer -
til hyggelige 42 pund
flere idylliske landsbyer og masse kornåkre før vi parkerer for dagen på campingplassen i Chichester. Her skal vi være i 3 dager og værmeldingene er absolutt lovende.

Mange fine landsbyer langs landeveien

Kommentarer