Søndag 18 august - Last minute shopping


Morgentur ned til elven for å ta farvel med endene. Ikke
bare ender forresten - Mona så to ganger den meget sky
Isfuglen (Kingfisher) for første gang !

Forlater Dulverton i dag og tar motorveiene fatt.  Først er det M5 opp mot Bristol. 


Da vi nærmer oss Bristol kommer vi på at det er søndagsåpent i butikkene her og vi kan stoppe på Cribbs Causeway shoppingsenter og kjøpe inn mat til reisen hjem pluss litt mer ditt og datt.

Her var det bare å svinge av fra motorveien ja !
Det er temmelig fullt her, men vi har vært her før med bobil og vet om en lur plass å parkere.  Ray er spesielt  godt kjent her, pleide å komme her sammen med Suzanne da hun bodde i Bristol.

Så vi shopper lystelig i veg til klokken er fire og vi blir jaget ut av ASDA – vi trodde de lukket kl. seks ! Så det var et par matvarer vi ikke fikk med oss.

Liten kaffepause på Starbucks - nå skal jo de komme
til Bergen også !
Kjører så videre på M4 mot London og så senere inn på M25 som lever opp til sitt rykte og det er kø og kø og kø. Godt vi har god tid. Men det var nære på. 

Rolige motorveier i dag - helt til vi kom til London
Kommer til campingplassen i Bearsted kl. 19.55 og det er 5 min før de stenger, og de slipper ikke inn folk senere enn det ! Slik var det alle steder informerte damen i resepsjonen, det er strikt når du skal campere med The Caravan Club ja.

Kjekt å sitte fast i trafikken synes Maggie for da får hun komme på fanget !
Så da fikk nå Maggie tatt en siste kveldstur i England og tatt farvel med alle kaninene – her på Bearsted kryr det av dem.  Det er deilig vær – synd vi skal reise hjem !

Kommentarer