Søndag 11 august - Adults Only


Mange fine welsher på plass - vi lengtet litt tilbake til gamle dager....

I dag var det ”Gundogs” dagen og vi MÅTTE jo bare tilbake inn på utstillingen for å få en dose med welsh springers. 

I tillegg var det litt hundeutstyr som måtte kjøpes bl.a. en flott ny utstillingsline i lær til halv pris av hva det koster hjemme hvis du i det hele tatt får fatt i det.

Bortskjemte Maggie måtte jo få et nytt pipedyr 
- det ble en liten fasan denne gangen
Så vi satt og så hannhundbedømmelsen av welshene. John Thirwell var der med en flott  hanne så vi regnet med resultatet var gitt så vi droppet tispene til fordel for å komme oss litt tidlig av gårde, hadde lyst å være litt på det neste stedet vi skal til,  Chew Valley Caravan Park i den lille landsbyen Bishop  Sutton som ligger 7 miles utenfor Bristol.

Mye fine landskap å se langs veien
Etter en del smale svingete veier vi egentlig trodde vi hadde enerett på på vestlandet kom vi frem til dette 5 stjerners vidunderet. Og kontrastene kunne ikke vært større. Fra et jorde til  en campingplass kun for voksne  hvor alt  er så  velstelt og STILLE at det er helt påfallende – det var nesten som om vi ikke turde snakke høyt når vi satt utenfor på terrassen. Her satt man nemlig pyntelig utenfor og leste i en bok eller konverserte så lavt at ingen naboer kunne høre et pip. Til og med hundene var stille ! Maggie ble vel litt påvirket hun også – var ikke et bjeff å høre der heller.  Men det var varmt og godt og det var søndag så da MÅTTE vi jo bare stikke bort på puben og ta en glass øl. Mona fikk lyst på litt snacks og sendte Ray inn i baren for å kjøpe noe – og han kom tilbake med full roast dinner – roast pork med Yorkshire pudding og crackle. Herregud.

Bishop Sutton har klart å beholde sin lille butikk og
postkontor. Det ble melk og søndagsavis denne gangen.
Så vi rullet hjemover igjen og slappet av med avislesning (helt stille) til det var tid for Maggies middag og tur. Da spaserte vi nedover landeveien og traff noen hyggelige hester som vi plukket fersk gress og noen nedfallsepler til.

Pub hadde de også "The Red Lion"
Selv plenen på hundeluftingen så ut som en golfbane
Hester er fremdeles skummelt - men Maggie begynner å bli LITT modigere.
Så var det TV titting om kvelden. Her er antenne-uttak på tomten, sammen med drikkevann og gråvanntømming slik at du kan koble deg til direkte om du har den slags utstyr i vognen.  Her er også super sanitærbygning. Du har ditt eget badeværelse, ikke noe fellesdo og fellesdusj her nei. 

Kommentarer