Onsdag 7 august - Høyt henger de og sure er de

Kjekt med vannhull for store og små etter flere timers spasertur
Epletre-klatreren Maggie
Campingplassen her i Chichester er lagt til en gammel eplehage og nesten hver tomt har sitt epletre. Det er noen kjempesvære trær, full i små epler som detter på bakken med jevne mellomrom. Tror de faller ned før de er moden, de er i alle fall kjempesur. Maggie den store treklatrer forlanger  å få klatre i "vårt" tre hver dag.

Men ellers er det ut på tur som gjelder. Her er flotte turstier rundt oss på alle steder og vi tar på gode, dempede sko, ryggsekk og hund og legger i veg. Været er fremdeles fint, sol og nydelig bris. Vi klarer naturligvis å ende opp på puben på veien hjem og den ser så koselig ut at vi bestemmer oss for å spise der om kvelden, og det gjør vi.

Dessverre er vi litt for tidlig ute for bjørnebær- sesongen.


Heldigvis er den nærmeste nabo til campingen så det er jo greit. Innehaveren, the Landlord som det heter her, forteller at det tidligere var 3 puber her i nabolaget, men nå er det bare ham igjen. Vel, vi gjør jo det vi kan for å støtte pub-industrien. Deilig middag fikk vi også - roast beef og Yorkshre pudding. Og kjempeglass med rødvin. Dessverre var porsjonen så stor at vi ikke hadde plass til dessert, sånn kan det gå.

Som hentet ut av Midsomer MurdersMona og Maggie forsøker å late som de bor her (i huset bak oss altså) - men med shorts og ryggsekk
lyser det vel turist av oss på lang vei...........

Hvordan klarer disse engelskmennene å få så flotte hengekurver ??????????

Kommentarer