Mandag 29 juli – Flere byer i Belgia


Flink Pike hos dyrlegen

Så var det tid for dyrlegen. Og vi trengte ikke dra langt, 3 minutters kjøretur fra campingen var byens dyrlege, lett og finne og stor parkeringsplass utenfor. 

Da vi kom var dyrlegen ute  og var ventet tilbake om en time. Men det gjorde i grunnen ingenting for det var et stor supermarked borti gaten så vi fikk foretatt en del shopping. Mye flotte salatblandinger og bær og frische Alpenmilch høres godt ut.

Så er det tid for ormetabletter hos den kvinnelige dyrlegen. Maggie oppførte seg SÅ pent så det gikk helt greit. Og prisen var helt fantastisk - € 11. Betaler vel det bare for tablettene hjemme.  Så her kan vi komme flere ganger.


Alle dyrleger i Tyskland vi har vært hos til nå har hatt praksis i sitt eget private hus. 

Så er det å stålsette seg for dagens motorvei-moro. Men det ble aldri riktig gale. Verst var det i grunnen da vi kom til Belgia og et forferdelig underlag, mil etter mil, det var nesten så du trengte nyrebelte. Og når vi tenker etter har det vært slik i årevis. Kanskje det blir bedre nå som de nettopp har fått ny konge ?

Her kom bobilen vår "Erna" hjem ( den er av typen LMC - som
står for Lord Münsterland Caravan)
Er litt lei bilkjøring nå så vi bestemmer oss for å dra til Antwerpen i stedet for Brügge som tidligere planlagt (og hvor vi har vært flere ganger). Også fordi stelllplassen i Antwerpen skal ligge inni i park og det kan være deilig på en dag som denne, plass til 65 biler har den også så det skulle være OK å få plass.  
Så vi tar inn på stellplassen Vogelzang i parken utenfor Expo senteret i Antwerpen. Her er det virkelig deilig, lett bris og 26 grader. 
Forfriskende i Antwerpen med fontene i Norfolk-størrelse
Vi bestemmer oss for å dra inn og titte på byen. Mannen i resepsjonen kalte det ”trikken” men da vi har gjort unna noen stasjoner forsvinner vi under jorden så det er jo egentlig en undergrunnsbane da.  Tror Maggie synes det er litt skummelt, alle vinduene er åpne og det er et forferdelig bråk i alle fall. Går av på hovedstasjonen som heter ”Astrid”.  Nydelig temperatur å gå rundt i, butikkene er stengt, men det er tusenvis (omtrent) folk på alle uterestaurantene. Kaotisk mange syklister alle steder, sykler både på gaten og fortauene, ikke noe system her nei.  Går ned til elven via gamlebyen og et fantastisk flott rådhus med en masse flagg hengende på fasaden. Ellers reagerer vi på at all boss blir satt ut på gaten i boss-sekker – kanskje det er hente-dag i morgen tidlig ? Ser i alle fall meget forslummende ut.
Mor og Maggan i gamlebyen
 
Flott rådhus har de også - selv norske flagget
var der (oppe til venstre) - opplever ofte at det er
droppet siden vi ikke er i EU
Flott og kjølig på bobilparken

Tar trikken/undergrunnen hjem igjen og spiser sen middag (22.00) – litt sommerskinke m/salat og et glass chardonnay. Så besvimer vi i seng – alle !

Kommentarer