Mandag 12 august – Tour de Cotswolds


Da vi kjøpte ”Erna” i mars var det ikke montert sykkelstativ på vognen. Vi har utsatt dette for å se om det var andre løsninger vi heller ville velge. Det vil si sammenleggbare sykler. 

GPS-damen vår syntes at vi burde ta en titt på sentrum
av den vakre byen Bath siden vi likevel var i nærheten.
Så Ray har nå tilbrakt halve våren med å surfe på nettet for å finne en type som han likte og som vi hadde plass til. Var også inne i Bergen i en sykkelbutikk for å prøve en av typen Dahon som han omtrent hadde bestemt seg for.

MEN så oppdaget han at sammenleggbare sykler også kan være elektrisk og da ble det enda mer surfing til han fant en modell som heter Bromton og som bare selges i England – helt tilfeldig (?) i Gloucesterhire hvor vi befinner oss nå.

Han ringte til butikken før vi dro og fikk opplyst at de hadde feriestengt – men -just for you – ville de åpne opp når vi kom på besøk.

Så første stopp i dag var i den lille byen Malmesbury hvor Ray fikk kjøpt sitt nye vidunder. Vi nøyer oss med en sykkel i første omgang så får vi se om vi trenger en til senere. Mona er meget skeptisk til elektrisk sykkel, synes hun
Vidunderet er innkjøpt - nå gjelder det å
klare å slå den sammen uten altfor store
videverdighter ........
trenger mosjon.

VIPS - der var den kollappset ! 
Så kjørte vi videre og ankret opp på dagens overnatting – på en pub kalt ”The Tavern” i en liten landsby i The Cotswolds.  Dette er en såkalt CL site – det vil i en mini-campingplass med max 5 plasser hvor kun medlemmer av The Caravan Club kan overnatte. De er ofte lagt til puber eller gårder.


                                                                          Fasilitetene
Landsbyen Kemble hvor vi overnatter er typisk for Cotswolds
med typisk cottages bygget av Cotswold stein som har en
litt lys gul farge. 
varierer men alle har strøm og fylle  / tømme fasiliteter.  Akkurat på denne vi er på nå er det også wc og dusj. Og for behagelige 15 pund.

Her ankommer vi puben The Tavern - overnattingen
er på baksiden
Her er utsikt fra oppstillingsplassen - ren landlig idyll
Og ikke minst: Deilig mat og drikke innen særdeles nær rekkevidde.  Noe som dessverre også var veldig nærmt  innen rekkevidde var bonden på nærmeste gård som har valgt denne dagen til å spre møkk !!!!  Sånn er det å campere på landsbygden.

Ray er klar til kveldens første pint - hyggelig pub med
fast klientell av landsbyboere som spilte kort og koste seg.
Været er litt varierende nå, det er en del skyer og temperaturen har sunket en del. Men ypperlig reisevær egentlig. 

Kommentarer