Lørdag 10 august - Bournemouth Canine Society Championship Dogshow


Dette skulle være en oppstallet utstilling - så Maggie er klar i 
boksen sin ! Men det var nesteningen som brukte 
boksene så dasatt vi med henne rundt ringen slik vi er vant med
 hjemme. Men kjekt å haet skyggefullt sted å gå til...............

Så var den store utstillingsdagen kommet. Vi var så spente at vi våknet kl. 6 og fikk ikke sove lenger. 

Det kunne vi jo ha gjort for vi har 3 minutter å gå til ringen og bedømmingen starter kl. 10. 

Da klokken er 9 tenkte vi at vi fikk ta en runde bort og se om det var kommet oppslag om når Norfolkene skulle i ringen. Det var det ikke men en Noffe-dame vi traff sa at de skulle dømmes etter  Soft Coated Wheaten Terriers. Så vi tutlet hjem igjen og gikk bort igjen da utstillingen åpnet kl. 10. Så snakket vi med ringsekretæren  som sa at det var 53 Wheaten og at det kunne ta 1,5 til 3 timer før vi skulle i ringen. 

Så var det å tutle hjem igjen. Det er jo greit å ha bobil på hundeutstilling altså. Da det var gått en time gikk vi bort igjen, det kunne jo hende at han dømte fort og at mange ikke hadde kommet, men det var det ikke, så det ble lenge å vente. 

Litt livligere her enn i går kveld - Mona står på 
samme stedet som bildet i går ble tatt.
Heldigvis hadde vi stolene med oss så vi satt jo behagelig og godt. Det var delvis skyet og det var vi glad for, for når solen var ute ble det riktig så varmt, i hvert fall for Maggie. Vi så en


Vil dette bli vårt lykkenummer i dag ? Blir det en CC ??
Det er over 2000 hunder påmeldt
del hunder med et blått dekken på seg – så de solgte det i en av de mange bodene – de kallte det cooling coat. Vi brydde oss ikke med å kjøpe til Maggie – hvor ofte har vi problemer med solen der vi kommer fra ?

Endelig kl. halv to var  det klart for de 23 noffene som var påmeldt. Det var 4 i åpen klasse. Vi skjønte jo fort at vi ikke kom til å vinne klassen da vi så at hun som vant Crufts i år og som vant på Malvern i fjor var der. Men hun ble nr. 2, det var en annen dame med en champion tispe som vant.  Maggie ble sist, sånn var det. Vi hadde jo ikke ventet noen premiering men det hadde vært litt morsomt om hun hadde slått en annen og blitt nr. 3. Ja ja. Det var jo gøy uansett.  Frister absolutt til å gjøre det samme neste gang vi skal til England.

Maggie leder an i Open Bitch. I England er rekkefølgen i ringen likegyldig - du kan gå i den rekkefølgen du ønsker.
Ray ville gå fort så han plasserte seg først. Men dommeren ville det annerledes............... etter bedømming ble han plassert sist....... Ellers ble rekkefølgen slik de går på bildet.
Så nå kunne vi kose oss og spise bacon baguett og drikke øl og ta en titt rundt i alle bodene. Kjøpe litt fòr og utstyr. Så gikk vi hjem og sov middag – alle sammen. Spesielt Ray og Maggie var utslitt. Tar på å gå i ringen.


Dommer var Dandie Dinmont oppdretter F. Chapman-King
Tok en aperitiff på terrassen og kom i snakk med naboen. Hun skulle hjelpe datteren med å vise en haug med Mittelspitzer og en Flat coated. Selv hadde hun labradorer og et par welshies hjemme. Hun bodde i Wales og sa at neste gang måtte vi komme til The Welsh Kennel Club show i Built Wells, det var sånn trivelig show og der var det slik flotte fasiliteter for campere, strøm og greier visstnok.  Det skulle være neste helg. Forrige helg var det Paignton. Det virker som folk tilbringer sommeren med å reise på hundeutstilling. Mange her i dag var ”nordlendinger” og hadde vært her på campingen siden forrige helg – parkert her og reist på dagstur til Paignton som tydeligvis ikke har campingplass på utstillingsområdet. Ikke rart de trenger aggregat !
 
Det var dagens resultat
Om kvelden så vi to episoder av The Killing. Og aggregatene underholder oss frem til kl. 23.00, da sto det i reglementet at de skulle slåes av og det gjorde de.  Og til og med bikkjene holdt kjeft.

Kommentarer