Fredag 9 august - Cruisin' for a bruisin'

Flotte forhold på flunkende nytt verksted

Det begynte vel allerede nedover Hallingdalen - sjåføren klaget over vondt i kneet.  Bedre ble det ikke nedover Västküsten og over Danmark. 

For ikke å snakke om på de tyske autobahn. Det var SÅÅÅ vondt i kneet og stiv i foten og vondt alle steder omtrent. Det er altså det høyre kneet vi snakker om.

Så det var vel bare et tidsspørsmål om når det måtte skje. Surfing på nettet og telefoner ble tatt og bestilling gjort. Det heter altså "retro-fit" - det vil si installering av cruise-kontroll i biler hvor det er tilrettelagt for dette men som ikke er levert med det fra fabrikkens side - av en eller annen (sikkert økonomisk) grunn.

Vi skal jo på hundeutstilling til Poole denne helgen og da passet det jo helt fantastisk godt at det fantes en Fiat/bobil ekspert verksted i Poole. Vi kom der sånn litt før lunsj og bilen var klar på en 2-3 timer. I mellomtiden gikk vi litt tur i nabolaget og så satt vi i kunde-stuen som hadde skinn-sofaer og TV og kaffemaskin og iskrem. Maggie følte seg helt hjemme og snorket foran TV'en.

På plass på jordet sammen med 300 andre gale
hunde-eiere
Så var far vel fornøyd og kunne overlate kjøringen til "crus'en" og vi dro avgårde til hundeutstillingen som var holdt på et sted som het "Pikes Farm" utenfor Poole. Så da ankret vi opp da - sammen med 300 !! andre campingvogner og bobiler på et jorde ved siden av et annet (kjempe) jorde hvor utstillingen skulle være. Her var full utstillings-stemning: Masse bjeffende bikkjer og aggregat på full guffe !

Og dette gjør vi frivillig !

Vi sniker oss inn på utstillingsområdet kvelden før. Her skal alle 36 ringene være. Nå kribler det litt i magen ja. 

Kommentarer