Fredag 26 juli – Valpebesøk og kusinebesøk

Lisa (Adorabel Helt Underbar) med 2 av valpene - ingen matmangel her nei


I dag var vi spent da vi dro av gårde for i dag skulle vi besøke et kull med 4 uker gamle Norfolk-valper i Helsingborg. Det er 4 tisper og vi har vært heldig og får lov å kjøpe den ene.  Vi ble hyggelig mottatt og fikk flott bevertning med kaffe og smørbrød. Dette var et oppdrett vi kjente oss igjen i – de hadde nemlig valpene i stuen og hadde nesten ikke sett TV siden de var født.  Slik var det hos oss også da vi hadde valper. Mamma Lisa var veldig søt og ble bare litt bekymret da vi løftet opp valpene.  De får både pupp og fast føde nå og hadde et lite måltid da vi var der. Så sovnet de som steiner med magen i været. De var riktig søte, og veldig like, ikke lett å se forskjell. Skal bli spennende å se hvem vi ender opp med.
 
Maggie får venner på fergen - Kronborg slott i bakgrunnen (Hamlet)
Så hadde vi flott (men dyr – 920 SEK) tur over sundet til Helsingør og forsatte forbi København hvor det var mye rush trafikk – eller fredagstrafikk – ikke vet vi. 

Flott bevertning på terrassen hos Elisabeth og Knud Erik
Men ellers var det flotte vei over Storebæltbroen og derfra var ikke veien lang til Elisabeth og Knud Erik på hytten utenfor Kerteminde.  Deilig sted helt i strandkanten, tenk Ray ble fristet til et bad – er vel noen år siden han var i sjøen sist !
Så var det grillmat og rosèvin og øl og dram og litt av hvert – så vi sovnet varme og lykkelige i bobilen som vi fikk parkere utenfor hytten. 

Kommentarer