Fra Sahara-sand til Sing-a-long

Vaktmesteren skrubber taket
Tirsdag morgen - avreisedag og det har regnet hele natten men er heldigvis klart og opplett da vi våkner. Det er behagelig 15 grader om morgenen. Men vi får et lite sjokk da vi kommer ut: hele vognen er dekket av brunt belegg !  Av gutten i resepsjonen fikk vi forklaringen: Det er sand fra Sahara som har blandet seg med regnet, skjer visst med jevne mellomrom !

Så nå blir hele campingplassen forvandlet til et gigantisk skrubbe-scenario. Alle er ute med kost og bøtte og vi får låne stige av Francisko slik at vi får vasket taket.

Det er mye som skal pakkes og sjøsikres når vi har stått stille en hel måned så å måtte skrubbe vognen utvendig i tillegg gjør at klokken blir over 12 før vi kommer oss avgårde. Da drar vi vi via Carrefour Planet hypermarked og fyller kjøleskapet og kjøper tunge ting som cola og vann og rødvin. Veldig handlevennlig her hos Carrefour - de har egen parkeringsplass for bobiler !

Takluken må også skrubbes !
Så er det bare å komme oss på autopista'en og så har vi ca. 3 timers kjøring foran oss til neste plass. Det har nå skyet over og regner så det er jo passelig reise-vær.

Ikke fullt så festlig å ankomme i regn men ingenting å gjøre med det.  Vi har nå "oppgradert" til en 4 stjernes campingplass som heter Bonterra Park i byen Benicassin som ligger midt mellom Valencia og Barcelona. Her er det veldig fint og deilig med oppvarmete toalettbygninger.  Innendørs svømmebasseng og greier. Vi fikk plassen anbefalt av en nabo på Majal camping som skulle hit omtrent på disse tider. Det var et engelsk ektepar, vi vet ikke hvor gammel konen var, men mannen var 92 ! Aldri for sent å være bobil-turist (det var konen som kjørte). En stor fordel med dette stedet er at det er bare noen få hundre meter inn til sentrum av byen, med butikker og kafèer. Og et kjempesvært Mecadona supermarket rett over gaten, så vi kunne spart oss turen til Carrefour men det visste jo ikke vi da.

Det fortsetter å pisseregne og selv med velfyllt kjøleskap frister det ikke å lage middag så vi trekker over i kafèen her på campingplassen som frister med fish & chips til 5 euro. Da vi kommer der viser det seg at engelskmennene her har skramlet sammen til en "musikalsk" aften. Alle som har noe å bidra med har skrevet seg opp og det er helt utrolig hvor mange musikalske mennensker som befinner seg her med   en hel haug på gitar og Liz på piano !

Livlig aften på kafèen på Bonterra camping 

Kommentarer