Feliz Cumpleaños !!!!

Sjokoladekake og kaffe i solen -
ikke verst for bursdag i mars !
2 mars og Ray har bursdag !

Eneste presangen i år kom fra værgudene (ikke ofte de skjenker gaver til Los Robinsons !) - vi våknet nemlig til 15 grader og sol fra skyfri himmel. Og i går var det snø på fjellene ! Fra stilongs til shorts på en dag ! Ikke rart folk blir forkjølet.

Så vi tilbrakte mesteparten av dagen med å sole oss på terrassen. Ray har endelig fått tak i jernstengene og ekstrastøttene vi trengte til vindskjermen vår så den ble nå endelig etter alle ukene med vind satt opp. Og i dag er det naturligvis vindstille !

Mor og Maggan på sykkelturTok også en liten sykkeltur inn til byen for å få den nye blodtrykkmedisinen til Mona men på både apotek nr. 1 og apotek nr. 2 forteller de at den styrken hun skal ha ikke eksisterer. Så vi får se hva vi gjør med det. Kanskje bare fortsette med den gamle medisinen til vi er kommet hjem til fastlegen. Tror nok mye av skylden for det høye blodtrykket på sykehuset er "white coat syndrome".

Greit med sykkeltaxi !
Maggan er nå høyløpsk og går og byr seg frem til alle som er interessert. Vi har nå fått hannhunder på 3 sider av oss, 2 av dem er kastert men nr. 3 er en nydelig fransk mix tror vi av irske ulvehund og noe annet, briard kanskje - han er svær !!
Så vi vil tro at en ferieromanse engentlig er teknisk umulig. Men Maggan lever nå i troen at "alt går an".

Det er størrelsen det kommer an på ! Maggan flørter med
naboen bak oss - en anatolisk gjeterhund fra TysklandSå fikk vi endelig opp vindskjerm - på en dag vi IKKE trengte den - men det kommer vel alltids vind !

Kommentarer