Camping Playa Paraiso

Må nesten få skrive noen ord om campingplassen vi bor på. På tirsdag har vi vært her i 4 uker og det må være en rekord for oss !

Det har liksom vært full klaff. Akkurat passelig størrelse og her er alt vi trenger. Jeg vet ikke hvor mange stjerner den har men her er bemannet resepsjon, kafè, gratis dusj med masse varmt vann, gratis internett (kunne vært mer effektivt) oppvask og klesvask med masse varmt vann, et kvarter å spasere inn til Villajoyosa, 10 min å gå til et stort supermarked.

Det er ikke super moderne og elegant men alt er så rent og velholdt. En "vaktmester" - Fransico heter han - går her og koster og fiffer på alt hele dagen og toalettene blir skrubbet hver dag. Det er alltid papir på do, likeledes fulle såpedispensere og tørkeruller. Noe som ikke nødvendigvis er noen selvfølge.

Og nasjonalitetene er nå sånn passelig fordelt:

Innkjørsel og resepsjonen
Spania - 15
Nederland - 7
England - 5
Frankrike - 4
Belgia - 2
Tyskland - 1
Danmark - 1
Norge - 1

Er nok litt mer folksomt rundt bassenget i august !
Noen er her i månedsvis, noen bare en natt eller to. 4-5 av de spanske er parkert her hele tiden og kommer ned hver helg. Håper ikke det brer om seg, er alltid hyggeligere med campere som beveger på seg, ellers har det lett for å se litt ut som flyktningeleir.
Vi reiser snart, men har ikke noe imot å komme tilbake !

www.campingplayaparaiso.comOg forøvrig ............ skål og gratulerer med dagen - Selina har bursdag og vi har 35 ÅRS bryllupsdag !!!Kommentarer