Tannlege-dag

Kjekt med kafè utenfor tannlegen !
Torsdag kveld da Mona skulle ta en tannpirke-runde begynte det plutselig å blø ualminnelig mye fra en tann og det syntes sårt og ømt i området rundt. Ettersom det nærmet seg helg fant hun ut at det var bedre å være føre var og få seg en tannlegetime før helgen for å få saken sjekket.

I den norske gratis-avisen "Spania-Posten" fant hun en annonse for et skandinavisk tannlegesenter i Torrevieja, som er nærmt her vi bor nå. (www.smiledental.es)
Hun ringte fredag morgen og fikk time  kl.11.00, det var eneste timen de hadde så det ble litt hastverk med å skaffe transport. De har bil-utleie i resepsjonen så vi fikk en Ford Fiesta i en fart og la avgårde. Fin plass til Maggie bak og greier.  Har leiet den for 4 dager når vi allikevel er i gang så kan vi råne litt rundt i helgen.

Vi hadde liten tid da vi kom fram, så Mona bare hoppet av og så skulle Ray finne parkering. Han virret rundt og klarte å kjøre gal vei ned en enveiskjørt gate ! Og fikk politiet etter seg ! Men han slapp bot.  Snakk om små hverdags-drama !

Monas tannlegebesøk endte også i et lite drama - men det hadde ingenting med tennene å gjøre. Tannlegen (hyggelig ung dame fra østlandet) tok 4 røntgenbilder, pirket og banket og renset tannsten og polerte for 60 euro men kunne ikke finne ut av den plutselige blødningen, mente at Mona hadde truffet et blodkar med tannpirkeren.

Da Mona hadde betalt og skulle gå ut trekker hun hard i glassdøren og klarer å smelle kanten av døren i trynet så brillene farer over gulvet og får en forferdelig smerte i nesen - tror den er brukket - men en sykesøster på stedet undersøker og den er ikke brukket - blir brakt til en sofa i resepsjonen og får ispose på nesen !  Mener hun kommer til å få et blått merke.

Kan nesten ikke annet enn å le da hun møter Ray og Maggie på kafèen utenfor - snakk om snurre-dame  ! Og ikke hadde hun fått hverken valium, lystgass eller bedøvelse - så hun hadde ingenting å skylde på.

Maggie var helt utslitt da vi kom hjem - 
tok seg da avgårde til sitt nye favorittsted - 
badet ! Badet er altså ca. 40 x 60 cm så hun
synes vel det er et kjekt rom til hennes størrelse ! 
Så dro vi på et KJEMPESTORT Carrefour hypermarked for å handle litt. Det vil si - Mona og Maggie tok seg en høneblund i bilen (mye drama som måtte roes ned) mens Ray shoppet.  Han kom gledestrålende tilbake etter en time (det er minimum tiden du trenger på Carrefour) og hadde funnet en digitalbox til 22 euro !!!! som vi nå kunne prøve på TV'en. Og vidunderlig kylling som vi hadde til lunsj da vi kom hjem.

Kommentarer