Søndagstreff

Nelson med megafon orienterer om aktiviteter
Igjen har vi en våkenatt med sterk vind. Når Mona her skriver "vi" så er det altså den kongelige "vi". For Ray som er gammel metningsdykker er det å vugge og høre hylende vind i en bobil ingenting mot å  ligge i trykktank med storm i Nordsjøen !

Og Mona var ikke den eneste som så ut som en burugle når alle var samlet til "Coffemorning" -

alle her på treffet hadde hatt en dårlig natt. Hver søndag er det altså "Coffeemorning" som er et informasjonstreff der klubb vertene med Nelson og Barbara i spissen orienterer om neste ukes aktiviteter.
Vi har igrunnen ikke bestemt oss ennå hva vi skal være med på - vi er litt treg av oss for å si det mildt. Dette var dagens første "treff".

Maggie klar for tur i Fiestaen
Men ut på tur aldri sur  (eller dautrøtt) - og det er biltur som gjelder for vi må jo gjøre det meste ut av vår lille Fiesta så lenge vi har den.

Vi tenkte vi kunne dra litt rundt i området for å se litt på andre campingplasser som vi vil dra til når vi flytter herfra, om vel en uke. Ikke alle er så rastløse som oss - Ray traff en fyr på hundejordet som var her for et halvt år !  Himmel og hav ! Han hadde solgt huset sitt i England og surret nå rundt Middelhavet med bobilen sin. Om sommeren var han gjerne på franske riviera - det kan vi forstå -

men et halvt år her ute "på landet" - nei der melder vi pass, selv om campingplassen er helt fantastisk så setter brakkesyken inn for oss uansett hvor vi er !

3 svenske noffer på treff !

Dagens andre "treff" fant sted på campingplassen i Santa Pola. Vi vet jo at vi har en sjelden hunderase og har aldri møtt andre Norfolk terrier unntatt på hundeutstilling - og selv da er det jo bare en 2-3 stykker. Så stor var vårt "sjokk" da vi plutselig detter over et ektepar med 2 "noffer" fra Sverige ! Ja det ble jo stor "gjensynsglede" for Maggie. Det var en tispe på 5 år og en hannhund på 8. Vi har nå klart å glemme hva de het - men gøy var det å treffe to Norfolks på gaten !

Etterpå spiste vi calemares på en fortausrestaurant nede ved fiskehavnen. Det var godt å spise og så delikat ut men vi gulpet olje resten av dagen, så det frister ikke til gjentagelse.

Garn og fiskebåter i havnen på Santa PolaKommentarer