Søndagsmarked i La Nucia

Maggie er blitt oppgradert fra bagasjerommet
til baksetet - kan jo ikke risikere at Prinsessen
på erten blir bilsyk igjen !
Vi strever stadig med å få inn TV kanaler på vår 65 cm parabol. Ray fikk et tips om at på søndagsmarkedet i La Nucia var det ofte brukte paraboler til salgs, så vi fant ut at vi skulle kjøre bort og se om vi fant en som var større.

Vi fant nå fram til markedet, det var ikke helt lett ettersom vi hadde kun fått noen vage beskrivelser av veien. La Nucia er liksom baksiden - eller ovenfor - av Alfaz del Pi, og vi hørte en del norske tungemål blant kundene ja.

Aldri har vi vel sett så mye skrot i vårt liv. Det er helt utrolig hva det er forventet at folk skal kjøpe. Brukte klær som ikke var rene, skitne leker og brukte brudekjoler som var så skitten og krøllet at de må ha blitt brukt mange ganger !  Ikke fant vi noen store paraboler heller. Men vi kjøpte en helt fantastisk grill-kylling som vi hadde med hjem til lunsj så turen var nå ikke helt forgjeves.

Maggie var vel den som syntes markedet var mest interessant for de færreste hadde tingene sine på bord, de var bare lagt ut på veien. I England heter dette "Car-boot-sale" i Norge sier vi vel gjerne garasjesalg.

Interessant shopping for en lavbent terrier
Kanskje en ny hundeseng ???
Vi fant ut at det hadde blitt mye bilkjøring i det siste og lite spasering så sent på ettermiddagen spaserte vi inn til byen og tok hver sitt glass vin på Gusto. Da så vi en del norske barn som lekte og spilte ball på stranden, det er skoleferie på østlandet denne uken, så ikke alle som drar på ski nei.

Koselige gater i gamlebyen i Villajoyosa

Kjekt med en "sundown'er" på kafèen etter spaserturen

Kommentarer