Søndags-syssel

Kan ikke klage på vår nye utsikt !
Mye på gang i dag - vel med vår rolige tilværelse skal det jo ikke mye til før det blir "mye".  For det første - våre gode naboer Graham og Iris reiste hjemover tidlig i dag - og vi er rask på pletten og overtar plassen deres, den er både større og bedre enn den vi hadde. Etter å ha klarert dette med resepsjonen naturligvis. Selv om vi bare skal flytte ca 8  meter framover er det mye som må ryddes på plass og sjøsikres, og uteteppet må opp, det er naglet ned i grunnen med 15 cm lange stålspiker så det er en liten jobb bare det.  Det er beinkaldt i dag tidlig - kun 6° - men solen varmer godt når det lir utpå formiddagen. Men her nede på stranden blåser det kald vind. Det hadde vært lunere i den øvre del av campingplassen men da mister vi utsikten over sjøen - så vi velger utsikt og vind.

Vi er stadig på jakt etter noen støtte-stenger og jernstenger til vindskjermen vår. Har ikke vært mulig å sette den opp her i Spania for vi har bare utstyr for å sette stengene i gress/jord. De hadde ingen i campingbutikken vi var i går men nå har vi fått tips om at et hollansk ektepar på en campingplass i Benidorm har en liten sidegesjeft og skal visstnok selge det vi er på jakt etter. Så det blir søndagstur til Benidorm i dag, det er bare 10 min med bilen.

Bruktmarked i Benidorm
Da vi kommer til campingplassen hvor de bor får vi vite at gubben er havnet alvorlig syk på sykehuset i Benidorm, så det blir ingen handel på oss. Men utenfor campingplassen er det søndagsmarked så vi får jo litt underholdning i alle fall. Her er mye antikviteter men også vanlig med gamle klær og skrot. Og så tett med folk at vi tidvis må bære Maggie på armen for at hun ikke skal bli trakket på. Ikke alltid like lett å være lavbent terrier nei.

Vi kjøper noen morsomme alkryl-maleri trykk av en engelsk kunstner www.alexclarkart.co.uk - vi har før kjøpt ting fra henne som henger på hytten.

Flott på strandpromenaden i Villajoyosa i
dag - seilbåter ute i bukten
Deretter er vi klar for lunsj - dropper Benidorm fordi vi er litt usikker på parkeringsfronten nede i byen og drar tilbake til Villajoyosa og vår favorittrestaurant Gusto Pizza på strandpromenaden. Her er det omtrent fullt i dag. Masse norske/engelske/nederlandske turister som sitter ute på terrassen i deilig sol og spiser - og fullt av spanjoler i saueskinnsstøvletter og boblejakker som spiser inne ! Det virker som om søndag er en dag man går mann av huse for å spise lunsj ute.

Det er kald vind når vi kommer hjem så resten av dagen blir vel til at vi tilbringer inne for det meste.

Flott på terrassen på Gusto Pizza i dag 

Kommentarer