På flyttefot igjen

Dette ser skummelt ut !
Det er tirsdag og vi er litt i villrede om "fremtiden". Tror ikke helt vi passer inn her på bobil-treffet. Vi har truffet mange hyggelige mennesker men klarer liksom ikke helt å engasjere oss i felles-lunsjer og felles-spaserturer. Mona begynner absolutt å føle seg litt klaustrofobisk når Fiesta'en er tilbakelevert og vi liksom er "strandet" her i ørkenen. Når værmeldingen så melder mye og sterk vind senere i uken bestemmer vi oss for å ikke bli en uke til likevel men lette anker. Det er så utsatt for vind her, vi ligger på en flat slette omgitt av fjell.
Men først må vi få benytte av oss en av luksustingene for siste gang: Det fantastiske hundebadet ! Hadde vi hatt noe slikt hjemme hadde stakkars Maggie blitt badet hver dag ! Ihvertfall under magen, veisalt og drit. Her har vi ikke veisalt men hun ble ordentlig møkkete under magen i går da hun stakk av under gjerdet og dro på kaninjakt i ørkenen. Ray måtte vente en halv time før hun fant det for godt å returnere ! Bra ikke Mona var med - det hadde blitt lettere hysteri !

Prisen man må betale for å ha stukket
av på kaninjakt !
Så nå var det ingen bønn - hundebadet venter !

Det er mye å rydde og pakke og sjøsikre når du har vært lenge på et sted - vi har jo vært her en uke - så klokken var vel nærmere 3 før vi hadde sjekket ut og var klar for landeveien.

Vi har tenkt å "nedgradere" fra denne 4 stjerners campingen i ørkenen til en 2 stjerners ved kysten i en liten by som heter Villajoyosa like syd for Benidorm. Det er under en time å kjøre og det er jo hyggelig.

Idet vi kjører av motorveien passerer  vi "Solgården" - det norske ferie- og helsesenteret. Så her er det altså - oppi åsen - og vi skal bo nede ved sjøen. Vi kan ikke tro våre egne øyne når vi kjører inn porten  - det er sol og campingplassen ligger like på stranden med et glitrende middelhav foran oss ! Har vi funnet et lite paradis eller ?Hvitvin på terrassen og et glitrende Middelhav foran oss !

Kommentarer