Nattesøvn - Gone With The Wind !

Catral - nærmeste småby
Natt til lørdag ble vi vekket i 2-tiden av en forferdelig blåsing og hele vognen ristet. Det hadde vært meldt så vi hadde tatt våre forholdsregler, tatt ned markisen osv. Men møblene sto fremdeles ute - så Mona sprinter ut av sengen og slår sammen møblene og legger dem flat på terrassen. Det er rart - for vinden er nærmest behagelig varm - ettersom det var mørkt var hun ute i bare pysjen og det kjentes ikke ubehagelig. Men blåste og blåste gjorde det og vi fikk ikke sove. Drakk te på sengen klokken 3 om natten uten at det hjalp noe særlig heller. Men vi sovnet jo en gang på morgenkvisten.

Og sånn er det jo å være småbarnsforeldre - "etterpåklatten" forlangte full service kl. 8.30 - så da var det på med tøyet og ut på tur. Her er et kjempesvært område hvor hundene kan slippes løs, det er inngjerdt og på størrelse med en fotballbane eller to. Utenfor gjerdet har Ray og Maggie sett lille frøken harepus på morgentur og det ble jo veldig opphissende ! Ja for Maggie altså !

Mona dusjer og vasker håret uten at det gjør noe merkbart mer for å våkne opp. En nabo nevner at vinden visstnok skal løye til ettermiddagen så vi gjør litt husarbeid og drøyer så lenge vi kan - til kl. 13 før vi drar ut på tur. Har tenkt oss til Elche i dag - det er ca. en halvtime unna og er verdens "palmehovedstad". Det skal være 2000 palmer her og byen er av den grunn på Unescos verdensarv liste.

Vi benytter oss av små lokalveier for å komme dit - kjører gjennom nærmeste små by som heter Catral - ser ut som en slik westernby som du ser på film. Ja for de som ser western-film altså ! Altså en lang lang gate med hus på begge sider.

Mona gleder seg allerede til helg etter helg med dette......
Men det ble bom-tur for å si det mildt. Vi hadde ikke noe kart over byen og fant ingen steder å parkere -   det var fryktelig frustrerende - for vi fant piler som pekte mot parkeringshus og fulgte pilene men plutselig stoppet de opp uten at vi var fremme ved noe parkeringshus ! Dette skjedde 3 ganger. Da ble vi bare så frustrert at vi kjørte hjem igjen. Kanskje vi får se Elche med buss eller noe en annen gang.

Vel hjemme var det jo en som ikke akkurat klaget over at vi hadde måtte returnere for her var det Rugbykamper på TV ! Vi har jo fått TV som virker nå som vi har kjøpt spansk digibox !

I kveld skal det være Quiz i baren så vi tar oss kanskje en tur opp der - bedre enn å sitte i vognen å høre kulingen som hyler utenfor !
Prinsessen på erten og faren koser seg med Rugby !

Kommentarer