Moraira revisited

I dag måtte også vi stille i boblejakke på kafèen - er
vi blitt akklimatisert eller ? Nei, det er nok kald vind !
Påsken 1984 kjørte vi til Spania og leiet en villa med svømmebasseng i Moraira. Ettersom vi fremdeles har Panda'en tenkte vi at det kunne være kjekt å ta en tur tilbake til Moraira for å se om vi kjente oss igjen. Det er bare 12 grader i dag og kald vind så det passer bra med en biltur. Moraira er under en times kjøring langs kysten nordover. 1984 var lenge før digital-kameraet sin tid så vi var ytterst sparsommelig med fotografering. Noen bilder av villaen og svømmebassenget var stort sett det vi har av  fotos fra en hel påskeferie ! Men vi hadde liksom en ide om at Moraira var en liten fiskelandsby med et lite supermarked der vi kjøpte vin til 5 kr. literen (og da hadde vi flaske med som ble fyllt i butikken fra en tønne).

Far og Maggan på strandpromenaden
Det er andre tider nå. Elegant strandfront med fine restauranter og smågater fyllt med boutiques, ikke noe turistgørr her nei (i motsetning til Benidorm - fy og fy).

Vi hadde vår sedvanlige kaffe på strandpromenaden og gikk litt rundt i gatene etterpå, men det var liksom ikke noe som fristet i butikkene.

Etterpå, for moro skyld på hjemveien kjørte vi gjennom Benidorm som vi også husket fra 1984. Da kjørte vi også inn og bare snudde bilen og kjørte ut igjen. Og her har ihvertfall ingenting forandret seg. Vi følte oss ikke det minste fristet til å forlate bilen og kjørte ut igjen uten å ha stoppet denne gangen også. Hvordan noen finner for godt å tilbringe ferien i Benidorm er over vår fatte evne.
Må være hei og hå diskoungdommer eller lignende......
Vi mener villa'en vi leide lå oppe i åsen i bakgrunnen - men våre minner er vage..............Kommentarer