Marked-dag i Villajoyosa

Klart Maggan og faren må kjøpe
superferske deilige mandariner !
Fått tips om at det er markedsdag i dag så vi sykler inn til byen - som ligger bak strandpromenaden for å se om det er noe vi klarer å bruke penger på i dag - og det klarer vi også.

Det var fint og sol da vi forlot campingen men det blåser kaldt på markedsplassen så Ray må se seg om etter en vindjakke eller noe. Og han finner en fin mørkeblå ermløs jakke som han pruter ned fra 55 euro til 40. Det var nå vi fornøyd med.

Ellers var det mye fint i frukt og grønnsaker, mye grønnsaker vi ikke vet hva er........... men vi kjøpte fine grønne aspargesbønner, mandariner og honning. Mandarinene er utrolig saftig og fin her nede, det er tydelig at de mister mye på reisen til Norge.......... her kommer de jo rett fra trærne.


Maggan koser seg stadig på kafè
Så dro vi ned og koste oss med en kopp kaffe på strandpromenaden, det vil i at det var så deilig å sitte der i solen så vi hadde 2 runder med kaffe i dag.

Om ettermiddagen ble vi bedre kjent med hyggelige naboer Graham og Iris fra England, de er her for 3 året på rad, før det var de 8 år i Albir ! Graham er en ordentlig "handyman" og hjelper Ray med å få sving på parabolen, kabeltv var jo noe vi måtte gi slipp på da vi forlot supercampingen i ørkenen !


Fargerikt frukt og grønt marked i Villajoyosa

Kommentarer