Mandelblomstring

Klar for tur i fjellheimen
Vi har fått høre at om vi skulle få med oss mandeltrær i blomst denne sesongen måtte vi skynde oss, så da det var litt skyet her ved havet i dag morges og blå himmel i andre retningen mot fjellene syntes det rent ideelt å ta en tur innover i landet, opp i fjellheimen og dalene hvor de dyrker mandeltrær.

Og riktig nok, vi var så vidt begynt å kjøre oppover i fjellene og solen kom fram og skinte fra skyfri himmel. Det var heldigvis lite trafikk oppover av biler - men derimot et helt vanvittig antall syklister. Noen så ut til å være konkurransesyklister, vi så noen med spansk flagg på drakten og noen med reklame for svenske firma. Men der var også mange vanlige mosjonister syntes det som. Vi ble helt flau omtrent når vi suste forbi i vår Panda oppover bakkene og syklistene av begge kjønn syntes å være på vår alder !!!  Det var mange oppoverbakken - turens høyeste punkt var på 1040 m.

Flere syklister enn biler på veien
Det var i tillegg mange smale veier og flere svinger enn på vestlandet ! Ray som kjørte merket liksom ingenting, Mona følte seg litt uggen og stakkars Maggie i bagasjerommet ble bilsyk og kastet opp ! Det har hun aldri gjort før, så disse veiene var riktig ille.

Men vi fikk nå sett mandeltrær i blomst, spist lunch på en veikro og ellers hatt en hyggelig dag ! Da vi kom hjem tidlig på ettermiddagen hadde skyene forsvunnet fra campingen også så vi kunne sitte ute og hygge oss litt før solen gikk ned.Nydelige mandelblomst-gårder
Nydelige mandelblomster
Lunch på en eldgammel spansk landeveiskro - og Maggie var velkommen inn !
Rikelig porsjoner !

Kommentarer