Helgen er reddet

Jippi ! Norske ukeblader !!
Tar oss en lørdagstur inn i shoppinggatene i dag. Det er bare små gater med små butikker, ikke noe departmentstores her nei. Vi kjøper ikke noe særlig - viktigste innkjøpet for Mona var da hun ramlet over en bladkiosk hvor ett av flaggene utenfor var norsk - så hun stimet inn og fikk flunkendes nytt Hjemmet og Norsk Ukeblad. Så da var nå helgens lesning/kryssord reddet uansett hva været blir.

Det er bare 11 grader da vi går hjemmenifra i dag men det skal bli 16 grader ifølge "Storm".  Vi handler  mat på veien hjem og forsøker å tilbringe tid på "terrassen" men det er plagsom kald vind.

Det er en veldig trivelig campingplass. Passelig med folk og passelig fordeling av nasjoner. Vi er de eneste skandinaver. Rundt oss har vi spanjoler, nederlendere, engelskmenn og en fransk bobil med 2 berner sennen hunder ! Og vi som trodde vi var gal som ferierte med 2 springere !


Maggan har fått "fast følge"
Maggan har også fått seg venner. Spesielt en god venn, han er engelsk, heter Bart og er vel en Jack Russel terrier. Ettersom han er kastrert er dette en ferieflørt som også mor og far kan gi sin velsignelse til !


Idylliske små gater 

Kommentarer