Alicante

Gammel båt som er omgjort til restaurant
Tirsdag og litt overskyet i dag så vi tenker at da passer det bra med en storby-tur. Så vi tar Panda'en og suser avgårde til Alicante, det er ca. en halvtime å kjøre. Men før vi kommer så langt kommer vi over et Carrefour Planet kjøpesenter så da er det på med blinklysene og inn på parkeringsplassen. Vi trenger mat i dag og Mona stimer inn med handleliste mens Ray og Maggan venter i bilen med en kopp kaffe og en bolle.

Det er en av de fineste matbutikkene Mona har vært i. Det er så mye oster og pølser og frukt og grønnsaker og fisk og kjøtt at du surrer jo rundt i evigheter før du endelig kan gjøre dine beskjede "lettvint-bobil-middag" innkjøp. Det går helst i noe kjøtt du enkelt kan steke på stekepannen supplert med ferdig vasket og kuttet salatblanding eller kokte aspargesbønner/brokkoli. Med baguette eller nypoteter. Begrenset hva du gidder å gjøre på 3 enkle gassbluss !

Mange steder var flott pyntet med cyclamen
Så kom vi da oss endelig på veien igjen og klarte (tilslutt) å finne parkering - riktig flott i kremen nede ved sjøfronten. Like ved var det et "Volvo Ocean Race Museum" men Mona klarte å styre Ray unna der og innover i shoppingatene. Men det blåste kald vind og Ray hadde ikke tatt med jakke så vi endte opp med å ta oss inn på en innglasset uterestaurant der vi egentlig bare skulle ha en snacks men endte opp med 3 retters lunsj ! Ja ja - så slapp vi å lage middag den dagen !

Da vi kom hjem fikk Ray (igjen) hjelp med parabolen fra et hyggelig ektepar fra Leicester - Reg & Carol - og DA fikk vi endelig BBC og ITV !!!! Ferien er tydeligvis nå reddet !!

Fikk i går også selskap av norsk bobil - Leif m/kone fra Jessheim.  De hadde mange tips om parabol også - denne gang med Canal Digital som de hadde. Dessverre var de på vei hjemover og ble her bare denne ene natten.

Fra den flotte strandpromenaden - Explanada de Espana

Så ble det tre-retters lunsj på oss 

Kommentarer