Shoppinghunden

I dag våkner vi til den varmeste dagen hittil - 17 grader. Vi har sen avgang i dag, klokken ble nærmere ett før vi travet avgårde. Vi gikk i motsatt retning i dag, ikke ned til strandpromenaden men innover til det vi tror er "byen". Altså der de lokale spanjolene bor, og riktignok - der fant vi vanlige boligblokker og vanlige butikker og lokale kaféer, ikke turiststeder altså. - Vi fant til og med en liten boutique som vi syntes hadde et flott navn som vi bare måtte ta bilde av.

Det som vi også oppdaget nå var jo at alle butikkene var stengt for siesta og ikke åpnet igjen før kl. 4. Så det ble med vindustitting. Hadde lunsj på fortauskafe, bacon sandwich med en øl som selvfølgelig var til hyggelige spanske priser.

På vår gatevandring kom vi også over en original Mini Morris (Mr. Bean bil) - i veldig bra forfatning - og noe som vi aldri har sett før: med tilhengerfeste ! Hva i alle dager tauer de med denne ? En Barbie campingvogn ?

En annen ting vi har merket oss er alle syklistene som er i byen, sykler rundt i full konkurranse utstyr - er de her på trening eller ? En av dem sto det "Ringeriks-kraft" på ryggen. Er det norske landslaget i Calpe ?
Kommentarer