The Swedish Patient

Det er tirsdag 22 januar og vi forflytter oss fra camperstoppen i Calpe til Camping Cap Blanch i Albir. Det var vel en halv times kjøretur.


Campingplassen var en skuffelse, Mona hadde vært enfoldig nok til å tro at på en campingplass kom du til grønt gress, men ikke her, her står du på singel, akkurat som på camperstoppen. Det er vel fordi det nesten aldri regner her – UNTATT  - i dag da vi for vel er installert – da bøtter det ned – og det gjør det hele kvelden + en ubehagelig sterk vind, hele vognen vugger, omtrent som å ligge i båten.

Super-pasienten
Men det verste er at Maggie blir syk, kaster opp og kaster opp, da hun ikke har mer mat igjen i magen drikker hun vann og kaster opp gult vann. Minst 20 ganger stakkars liten.  Men hun er vel en liten juvel – dette har vi aldri opplevd før – vi legger ut avis foran døren og hver gang hun skal kaste opp løper hun bort og kaster opp på avisen !  Bra vi har et visst opplag av gamle Daily Mail !
Vi tror det kan ha vært en pinn hun fant her som hun lå og gnog på tidligere på dagen, tror det var fra et eukalyptus tre, kanskje det er giftig ? Vi sitter her og bekymrer oss, men utpå kvelden sover hun et par timer og da vi går tissetur i ellevetiden virker hun OK, vifter med halen, tisser og jager blader som fyker i vinden. Vi får håpe det er over for denne gangen.  Dette har ikke vært noen hyggelig kveld.

Kommentarer