Little Norway


Maggie er fin i dag, spiser frokost som hun holder nede og virker pigg, vi får håpe hun kvittet seg med det som hun ikke tålte.
Så tar vi en tur bort i ”hovedgaten” – ja den kan godt hete hovedgaten for her må over 50% av befolkningen være norsk. Ray sier det er akkurat som en formiddag på Åsane Senter.  Vi husker alt fra da vi var her for 3 år siden. Selv pensjonistene synes de samme ! 

Raspeballer i Albir og Tapas i Bergen........
Mona kjøper Hjemmet og Allers – her er både VG og Dagblad og Se og Hør i tillegg. Ray får sin Daily Mail. Det virker som om byen er befolket av nordmenn og engelskmenn.

Tar en kopp kaffe på en av kafèene – og ser rundt oss at her drikker de fleste øl og vin – til og med med en skarp en – og klokken er 12 på formiddagen. 

Campingplassen ligger nede ved stranden og der blåser det så bare juling, men oppe i byen er det lunt og vi kjenner vi får litt farge i ansiktet.  Spiser også lunch ute i dag, på en romansk ! restaurant.  Pizza og salat. Frister liksom ikke til å sitte på terrassen når det blåser slik nede på campingplassen. 

Vi har ikke fått internett til å virke skikkelig og vi får heller ikke inn noen TV signaler så Ray sier at dette ikke er noen værendes plass.  Men en omgang Scrabble eller to går jo også an……….

Her er fint og idyllisk ved strandpromenaden

Kommentarer