Kafèhunden Maggie

Så har vi begynt å få våre faste lille rutiner her i bobilcamp Calpe. Hver formiddag tar vi en lang promenade langs stranden, kjøper avis (Daily Mail - dagens) og setter oss på vår "faste" kafè som heter Tango. Her har vi formiddagskaffe som blir servert med en liten gratis croissant, så hvordan dette kommer til å gå vet vi ikke. Maggie er opptatt av å passe på duene som spankulerer mellom bordene. Hvis hun ligger helt stille kan det hende at en due passerer på 20 cm avstand, men da spretter hun frem som en tiger naturligvis. De lokale hundene synes ikke å bry seg om duene så vi får se om hun blir lei dem hun også med tiden.

Ellers er jo kafèbesøk en ren fornøyelse også økonomisk. En kopp cappuchino (eller white coffee som de kaller det her på denne "engelske" kafèen) koster altså 1,40 euro. Blir det en 11-12 kr eller så ? Og da får du gratis croissant og lang tur på Maggie i tillegg. Slår isete fortau i Morvik det er sikkert.

I dag ble shortsen tatt frem og solfaktor 25 i fjeset og armene. Men det fine været skal visstnok forsvinne til helgen. Vi får leve i håpet.

Kommentarer