Good night Irene

Typisk spansk landsby
Så er det første dagen her på "camper-treffet". Det er mange aktiviteter å velge mellom, felles-lunch, aerobic-svømming, fellestur til Cartagena (fulltegnet) og kurs i ballroom-dancing (også fulltegnet til Ray's store lettelse). Det kommer vel flere sjanser..........

Vi tilbringer stort sett dagen med klesvask (sengetøy m.m.) og soling på terrassen. Om ettermiddagen finner vi ut at vi skal ta en sykkeltur til nærmeste landsby men klarer å komme på villspor og havner i en annen liten landsby - San Felipe - som ser akkurat ut som en av de små støvete landsbyen Mona kom over da hun var på Interrail i 1972.......... Vi tar et bilde og sykler hjem igjen. Da vi kom hjem snakket vi med noen naboer som fortalte at der var en fantastisk bra restaurant i en av sidegatene - så den får vi prøve til lunsj en dag. Ikke middag. Sykling langs spanske landeveier i mørket tror jeg vi kan klare oss uten.


På veien tilbake til campingen kom vi over en bonde
som holdt på å høste høy i slike hvite høyballer - i januar !

Vi tok et glass hvitvin/gin tonic på den lokale restauranten her, riktig kjekt det, selv om det bare er campingturister der. Så hadde vi deilig club sandwich til middag. Vi har nå kommet til et punkt der vi har drukket opp all vår medbrakte franske vin slik at vi i kveld må starte på den nyinnkjøpte spanske kvoten vår. Slik vi husker det blir vi forferdelig trøtt av spansk vin - og riktig nok - kl. 21.30 er vi så trøtt av vi stuper i seng ! Besvimer lykkelig i velduftende nyvasket sengetøy.


Spansk sovemedisinKommentarer