Fire stjerner i sikte

Oksen fra "Osborne" følger oss langs veien ........
Så er det tirsdag og vi letter anker for å kjøre 80 km nedover motorveien til Eco Camping Resort Majal - fremdeles befinner vi oss på Costa Blanca. Vi passerer Alicante og kjører på motorveien mot Murcia. Tar av mot Torrevieja men svinger av før vi når kysten, til denne fantastiske campingen her i innlandet.

Vi er medlem av den engelske Caravan and Camping Club og dette er en av stedene hvor de har sine "vinter-treff". Men dette er litt annerledes enn bobil-treff i Lonevåg. For det første varer "treffet" fra januar til mars og du kan komme og gå når du vil og så er det sikkert 100 stk her. Vi blir guidet av vertene til vår "plass" i feltet - vi er i felt "D" som er reservert alle som er her på "treff" eller rally som det kalles på engelsk. Hele campingplassen har 1400 plasser men ikke alle er full nå om vinteren. Der er den vanlige store kontingenten av hollendere her (er der noen igjen i Holland egentlig ?) og så en variabel kontingent fra andre land, heriblant et par svensker og en norsk som vi har observert. Men de er altså i de andre delene av campingplassen - ikke i felt "D" som er oss som er på "treff".

Her er det så bredt bredbånd at vi kan se TV på Pc !
Til vår store begeistring finner vi at bredbåndet er bredt nok til at vi kan laste ned tv-programmer på data, men her er også kabel-tv men vi har ikke den rette ledningen for det - foreløbig.

Ellers er toalett anlegget absolutt av høy skandinavisk standard - med varmekabler i gulvet !!!

Her er varmt og deilig om dagene men det blir kaldt om kvelden, natten og tidlig om morgenen.

Kommentarer