Fra Danmark til Middelhavet

Drar videre til Danmark . Det er mørkt og sent da vi ankommer bobilparkeringen i Middelfart. Finner ikke ut hvordan el.forbindelsen virker så vi må overnatte med batteri drift - for å oppdage at batteriet er så flatt at vi bare har strøm i en time
. Men det går jo an å finne pysjen med lommelykt også !
Neste dag i dagslys oppdager vi at vi har stått i båthavnen i stedet for bobilhavnen og at her er plenty med el-uttak !Neste morgen er vi tidlig oppe og spiser frokost med bilen på tomgang for å få lys og varme. Nå vet vi at frem til vi kan få installert nytt batteri må vi alltid overnatte på steder som har strøm.

Så står tyske autobahn for tur. Ikke akkurat det festligste vi vet men må du så må du.

Ble litt tull på slutten av dagen i dag. Først ble vi stående fast i en halv time i motorvei kø.
Så fikk Mona for seg at hun ville ha en natt på hotell, ønsket seg dusj, middag og kabel tv. Vi hadde passert mange motorveihoteller på veien, det var der hun hadde fått ideen fra. Men nå som vi ønsket et måtte vi kjøre i en time før vi fant et. Ray ville egentlig på en stellplatz så stemningen i bilen var begynt å bli amper. Klokken var nå 8. Mona gikk i resepsjonen betalte og fikk nøkkel . Men da hun kom tilbake til bilen mente Ray det var utrygt å parkere bilen der. Mona ønsket ikke å få skylden for innbrudd så returnerte til resepsjonen for å få pengene tilbake. Det var komplisert fordi hun hadde betalt med kort så det tok en halv time med venting før det gikk i orden. Setter adressen til neste stellplatz på GPS en og kjører i vei. Finner den ikke ! Skriver adressen på nytt med koordinater og kjører på nytt men finner den fremdeles ikke. Vi må taste inn et nytt sted og kjører videre bare for å ende opp i ny motorvei kø i en halv time !
Men endelig kl. 10 på kvelden kommer vi til en fantastisk fin stellplatz utenfor et kurbad. Kunne trengt et terapibad ja. Men det er mildt og fint ute . Har vi endelig reist fra vinteren ? Vi er noen mil syd for Frankfurt.

Svaret fikk vi neste morgen da hele verden var hvit rundt oss.
Vi kjører videre på rolige veier i dag, det er blitt lørdag morgen. Etter 2 timer er vi kvitt snøen og det er grønne marker vi ser.

Vi kjører inn i Frankrike og fine betal-motorveier. Maggie koser seg, den perfekte bobil hund !
Kommer ikke helt til Middelhavet i dag men overnatter på en camperstopp utenfor Nimes.

Søndag morgen kjører vi kun en time og er så ved Palaves les Flots utenfor Montpellier.

Etter lenge etterlengtet dusj er vi klar for søndagslunsj.
Det blir blåskjell med chips for Ray , coq au vin for Mona - rødvin for oss begge - og best av alt:
1) Maggie er under bordet
2) Prisen er 25 euro - for alt - for begge.- Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer