Blowing in the wind

Det er 15 grader og sol i dag, men dessverre er vi plaget med vind. Omtrent som å være på ferie i Danmark. Men det kan være lange opphold mellom vindråsene og da er det helt deilig å sitte ute på "terrassen".
Med fint vær og vind finner vi ut at det er perfekt vær for å nappe pels av Maggie, hun har ikke vært tatt siden før jul og ser snart ut som et lite bustetroll. Vi kan ikke drive med slikt her på camperstoppen men har oppdaget at på et lite fri-område (som de kaller natur-reservat her) er der en fin mur vi kan plassere henne på. Da vi har nappet en stund og pelsdottene danser avgårde i vinden ser vi at det ligger store pelsdotter på marken som ikke er våre ! Tydeligvis at også andre har oppdaget den fine trimme-fasiliteten ! Ca. en tredjedel av camperne her har hund vil vi tro.

Etterpå er det inn til byen der vi kjøper avis og spiser lunsj på en restaurant som heter  Status   -  tydeligvis også et sted frekventert av engelskmenn - på menyen var det ham/cheese toasted sandwich med chips !
Vi var ikke så imponert så vi kommer ikke her flere ganger. Men populært blant byens duer var det tydeligvis.


Kommentarer