Adios Hollandaise

Nå er vi blitt ordentlige inngrodde Spania-bobil turister.
Her henger nemlig alle en sekk med appelsiner på sykkelstativet.
Vi har jo i tillegg fått montert klesstativ - også en tegn på erfarne
bobil-turister !
Mandag og siste dag i Albir.  Grei by med OK kafèer og butikker og med pittoreske Altea 10 min sykkeltur unna skal vi ikke klage på stedet, men vi orker ikke denne campingplassen lenger.

Beliggenheten er helt super, helt nede på strandpromenaden midt i byen men plassen er litt for shabby for oss ( vi er jo litt fin på det ha ha). 95 % av gjestene er campingvogn-folk fra Nederland som ser ut som de har rigget seg til for hele vinteren, med fortelt med komfyr og kjøleskap - vi traff en bergenser i bobil som var her EN dag - da hadde han fått nok av "flyktninge-leiren".  De er sikkert OK folk de også men de menger seg ikke akkurat med oss multi-nasjonale bobilturister (norsk/engelsk/svensk). Det kakles hollansk fra alle kanter. Her er noen fra England og en 3-4 andre norske her, men nederlenderne har som sagt kuppet hele stedet. Her er støvet på plassen og boss-spann står liksom hengslengt alle veier.  Ikke spesielt idyllisk. Dette er jo fordi de ansatte ikke bryr seg, ikke klientellet sin skyld. Noen engelske vi traff sier at det er fordi de tar imot gjester som har ASCI medlemskap, da betaler du bare en 10-12 euro for å bo her, og dermed får campingplassen lite inntekter.
Men nå skal vi oppgradere oss til en eco-camp i innlandet. Det er vel en times kjøretur herfra.  Der loves det både spa og hundedusj m.m...... Men selvfølgelig må vi gi slipp på kafè livet, her blir det å holde seg på campingplassen for såvidt vi kan se ligger den i middle of nowhere.

Så i dag hadde vi forresten 2 førstegangstilfeller: Første dag med Mona i shorts !!! og første morgen uten at vi først satte på en liten "lunk" fra sentralfyren før solen sto opp. Og i uken som kommer skal det visst bli enda varmere !

Tenkte vi skulle sykle tilbake til Altea i dag å få tatt noen bedre bilder i det fine været men innen vi kom oss avgårde kom det litt skyer og så gikk solen ned ! Ja det var en ettermiddagstur vi skulle på altså.

Kveldsstemning i Altea

Kommentarer