Torsdag 23 august - Keeping Up With The Joneses

Etter mye strev og mange skruer kom
tørkestativet på plass
Så var tiden inne til å snu nesen nordover igjen for å ta fergen Strømstad-Sandefjord. Vi tok sen avreise fra Wiggersvik camping og tok en tur innom Kungshamn på vegen. Ikke noe spesielt å se der i grunnen. Blåste gjorde det også så vi tok formiddagskaffen (hos oss ferierende er det sånn i ett-tiden) i bilen.
Da vi var på Sjølyst Marina bobilparkering i Oslo så Mona en sveitsisk bobil som hadde klesstativ festet til sykkelstativet bak på bobilen. Hvilken fantastisk løsning ! I dagene som fulgte klarte hun ikke å få dette stativet ut av tankene og da vi LIKEVEL skulle til Strømstad - og der er en butikk som heter KAMA som fører ALT av tilbehør til bobil MÅTTE vi innom for å se om de hadde en slik. Og det hadde de - litt dyrere enn vanlig tørkestativ på Europris -men 640 SVENSKE kroner er vel ikke så mye ???
Vi hadde også på vår tur i år observert at det denne sesongen var "in" med løse puter til campingstolene så det var også noe vi egentlig hadde lyst på og nå var flotte Isabella stolputer til salgs til halv pris og da MÅTTE vi ha det også ! Nå har vi snart ikke plass til oss selv lenger her i bilen !


Nydelig utseiling fra Strømstad
Så var det å ta kveldsfergen til Sandefjord i nydelig solnedgang - Mona var svært fornøyd med været men da vi kom ut på "havet" utenfor skjærgården rullet det godt - det var rene Koster-valsen !
Syntes litt synd på hundene alene i bilen og hadde halvveis ventet at noen hadde kastet opp - men det var gått helt greit så det er tydelig sjø-sterke hunder vi har ! Pegi er jo sjøvant men vi var litt bekymret for "jord" (terra = terrier) hunden Maggie ! Men hun syntes å ta alt med fatning !

Kommentarer