Søndag 26 august – Så ørene flagrer - eller (1)39 steps

Far og Maggan lader opp - blir det cert i dag ?

Igjen var vi heldig med været men kanskje ikke så heldig med premieringen i dag. Ble slått av en eldre tispe men fikk reserve cert og BIR Junior. Maggie var tydeligvis lei hele utstillingen og danset litt rundt og hoppet litt opp på Ray. Men hun fikk fin kritikk:

Good size and proportions. Good hard coat. Nice colour. Typical head, good ears and muzzle. Straight neck. Straight topline. Tail well carried. Good brisket and belly. Good angulation.  Moving free but jumping sometimes.

 Så var det tid for å dra videre på nye eventyr. Vi fant ut vi skulle ta en tur til fyret på Lista, der var der parkeringsplass hvor det var tillatt å stå om natten. 
139 trappetrinn til toppen
Da vi kommer til fyret er det like før stengetid og det blåser noe aldeles forferdelig. Men vi fikk heldigvis tid til å gå opp i tåret - det er 139 trappetrinn, så det ble litt pust og pes. Og da vi gikk ut på toppen var det en forferdelig vind - det blåste så hardt at vi måtte holde på brillene så de ikke skulle blåse av !

Ørene flagret i vinden
Etterpå gikk vi tur rundt i området med hundene og det blåste så ørene til Maggie stod rett til værs - ja hun var virkelig et fornøyelig skue ! Vi observerte også "vanlige" sauer som gikk i fjæren og spiste tang. Trodde egentlig at dette var noe bare villsauer gjorde. 
Nydelige men forblåste Lista fyr
Egentlig skulle vi overnatte der ute men det blåste slik at hele vognen rugget frem og tilbake, det var som å være på havet. Mona syntes dette var vel drøyt og etter en liten diskusjon (he he) ble det til at vi flyttet oss over til Bobilcampen i Farsund. Ingen vind og nydelig utsikt. Da var vi vel igrunnen fornøyd alle sammen ! 

Kommentarer