Onsdag 22 august – Regn = Rea


Hunnebostrand var jo ganske dødt, så etter nødvendig tur på apoteket for å kjøpe ormetabletter til hundenes tilbakereise til Norge, drar vi videre til Smøgen for å gjenoppfriske gamle minner. Her var vi med vår Hallberg Rassy 29 for over 20 år siden. Vi klarer ikke å huske årstallet men det må ha vært sånn ca. 1988. Jentene hadde i hvert fall stor moro av å reise på dagstur til Liseberg og Selina måtte til tannlegen å trekke en melketann så da må hun vel ha vært en 7-8 år.

Det regner da vi kommer frem så vi lar hundene ligge i bilen slik at vi kan gå i butikker og kafèer. Og her i Smøgen er det sesongsalg på masse maritime klær så Mona kan riktig kose seg i sin lille stripete genser- verden. Det blir 2 gensrer og 1 T-skjorte så hun er strålende fornøyd. Pippi-langstrømpe kjole til Lizzie fant hun også, håper den blir populær.

Tror det var her vi lå med båten sist vi var i Smøgen

Etter lunch drar vi rett rundt hjørnet til Wiggersvik camping og da skinner solen. Får flott plass helt nede ved sjøen men det blåser for mye til at vi kan sitte ute. Vi går tur med hundene og finner stedets løpegård, første gang vi har kommet over en slik i skandinavia, det er jo vanlig på engelske campingplasser. Vi hadde glemt å ta med ball så det ble ikke så mye løping. Da vi kom  ut fra løpegården  la Maggie på full sprang over gresset – for der løp det en hare ! Heldigvis var hun i bånd ellers hadde vi neppe sett henne igjen ! Ingen vet hvor haren hopper ………..


Nærmere havet kommer du ikke med bobil.....

Kommentarer