Mandag 27 august - Madammen på bærtur

Hund i snor ! God plass på bobilcampen i Farsund
Nydelig morgen i Farsund. Vi tar en liten rundtur i byen, må blant annet i en butikk for barneklær for å kjøpe pologenser størrelse 3 år til Pegi ! Hun har et sår på halsen som hun stadig klarer å klore skorven av - så nå får vi se om en genser kan hjelpe.


Nydelig formiddag i Farsund
Ellers går vi rundt og rundt i sentrum på jakt etter en kafe eller konditori eller noe hvor man kan få seg en kopp kaffe - vi er ikke storforlangende - må ikke nødvendigvis ha cappuchino - en vanlig filterkaffe er helt OK - men må returnere til bobilen og lage kaffen selv. Helt greit igrunnen. Det er deilig sol og vi sitter i solstolene og blir underholdt av makrell-fiskere på kaien som haler opp en masse små-makrell.


Etter en solfylt formiddag i Farsund venter landeveien og neste stopp som er i Setersdalen. Vi skal til en bobilcamp midt i ødemarken omtrent - den heter Sanden Såre - og her har Pegi og Ray vært før. Men for Mona og Maggie er dette nytt. Mona blir helt vill når hun oppdager at her er rødt i rødt med tyttebær  !!!
Villmark camping
Tydeligvis noe som ikke tyskerne (de andre som er her - en 3-4 vogner) har fått øynene opp for. Så mens far mater  hunder og lager middag får Mona en liten liter eller så med nydelig selvplukkete tyttebær ! Så da var alle fornøyde i dag også.
Kommentarer