Fredag 17 august - Fjelltur

Maggie storkoser seg i Rondane
Pent vær i dag også så vi pakker sekken og legger ut på tur.

Fantastisk flott og lett terreng å gå i for oss som ikke er i spesiell god form. Passelig for hundene også, Maggie er liten og Pegi har høyst varierende dagsform. Men i dag er hun i storform, snuser i lyngen i ett sett men ingen fugler flyr opp. Det gjør det derimot da hun styrter ut i bekken i full firsprang - og så er det en fossekall som flyr opp ! Norges nasjonalfugl - den har ingen av oss sett før ! Flinke Pegi.

Tenk Pegi tok opp en fossekall !

Magi synes det er stas og gå først, så vi kaller henne "reiselederen". Hun er mest interessert i det som ligger på bakken, som sauelort, harelort, døde markmus osv.
Vi tobente er mer interessert i utsikten - her er virkelig nydelig. Men så er det jo også en nasjonalpark. Jubileum er det også - 50 år i år og Norges eldste nasjonalpark.
Vi kommer trøtt hjem alle sammen og da smaker det deilig med et glass øl - i dag igjen. Vi som vanligvis holder oss til vin har nå drukket øl flere dager på rad. Det passer bare så godt på fjellet i solskinn - selv om vi bommet helt og kjøpte Skjærgårdspils !


Deilig å komme trøtt hjem fra tur

Skjærgårdspils går bra som fjellpils !


Lett terreng for både to og firbente


Kommentarer