Torsdag 14 juni – Absolutely Fabulous

Salg hos Harvey Nicolls
På nytt er det varierende vær, mest sol men noen regnbyer. Heldigvis er det forholdsvis kaldt for vi hadde tenkt å la hundene være hjemme i dag og ta en slik Hop on Hop off buss som stopper utenfor porten her. Må jo liksom få med oss hva Bristol har av severdigheter.

Pegi er litt uggen i dag, vi sjekker tempen og hun er nå feberfri i alle fall. Tar dem for en runde bort i parken og da vi kommer hjem ser Mona at det henger noe grønt og svart ut av munnen hennes og tar en serviett for å tørke det bort, og det er ikke gress og skit – men det er en bit av den delen av leppen som er i forråtnelse ! Den lukter noe helt forferdelig. Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre med den men vi finner en liten tom vannflaske og legger den oppi og heller på litt Gordons Dry Gin, det er den sterkeste spriten vi har. Kanskje veterinæren vil undersøke den ?  Det at den infiserte huden faller av betyr vel at antibiotikaen virker i alle fall. Det er det vi håper i alle fall. Magen er ikke helt god og vi pøser på med yoghurt.

Vi står lenge utenfor porten og venter på sightseeing bussen. Vi blir litt lei av å vente og da lokal-bussen kommer hopper vi på den i stedet for – drit i sightseeingen – vi gjør som Edina og Patsy: Tar en tur på Harvey Nicolls ! Vi trodde egentlig at det bare fantes èn Harvey Nick (som Patsy sier) og det var den i London men det er nå en her i Bristol også ! Vi føler oss jo mildt sagt som bønder i byen her – kledd i regnjakke og jeans – og ikke fristet det å kjøpe noe heller selv om her var salg ! Så får det være D & G så mye det vil. Tenk her var dørvakt i flosshatt !! Gjett om vi følte oss utafor !

Vi fant derimot en annen butikk vi likte, som het Joules, der var det mer vår smak og lommebokvennlig. http://www.joules.com/en-GB/Homepage.action Ble et par innkjøp her ja. Det var salg til og med.

Italiensk middag for 2 med vin
Så var det tilbake til vår favoritt matbutikk Marks & Spencer for dagens middag: Middag for 2 med vin for 10 pund ! Helt utrolig ! Glad  egentlig for at vi ikke har slikt hjemme, fristelsen for både å ikke å gidde å lage middag + å slurpe i deg en flaske vin ville blitt altfor stor ! Men på ferie er det jo helt ypperlig.
http://www.marksandspencer.com/Dine-In-Offers-In-Store-MS-Foodhall-Food-Wine/b/198933031

Så vi reiste hjem til småpikene og rundet av dagen med middag hjemme og TV. Sånn går no dagan.

Kommentarer